Kucukprens20 Arkadaşlar oğlum izlemiş korkmuş baya nedir bu anlayamadım bazen YouTube açıyorum shortslra giriyor hep buna bakmış sürekli bu çıkıyor geçer mi bu korku 😧 bu YouTube sanki çocukların psikolojisini bozmak için özellikle koyuyor 🤨
ay5k Kucukprens20 ben illallah etmiştim o videolardan YouTube Kids te bile çıkıyorlar ayarlardan düzelttim izlemesini uygun gördüğüm kanalları seçtim onlara bakıyor sadece
asrinhatasi Kucukprens20 kız adında meymenet yok. Bakmadım nedir diye ama adından belli garip bişey olduğu.
NisanB Kucukprens20 kızım 4.5 yaşında bazen onun karsinada cikiyodu bende youtube sildim YouTube kids indrdm hiç kotu icerikli şeyler cikmiuo artık
Kucukprens20 usenmedimyaptimbirvelet neden yani niye böyle şeyler çekilir anlamıyorum ya çocukların baktığı şeyler belli sanki YouTube çocuk izleyici olduğunu anlayıp öne çıkarıyor tövbe yarabbim günah korkar işte böyle hiç vermemek lazımda işte…
ay5k Kucukprens20 evet YouTube Kids te çoçuğunuzun izlemesini istemediğiniz videolarında engelleme özelliği var
Kucukprens20 asrinhatasi bizde okadar sosyal medya kullanıyoruz hiç denk gelmemiş kimse işte ilginç gerçekten saçma sapan işler
Kucukprens20 @“BenMathilda”#p30253523 haklısınız valla bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim çok dikkat edicem artık…
Kucukprens20 NisanB bizimkini o Kids sarmıyor ama artık ister izler ister izlemez tek seçenek o olmalı hoş çizgiflmlerde de saçma sapan korkulu bölümler oluyor ama bu kadar kontrolsz olmaz
niloyaaa Kucukprens20 çocuğunuz bunları izlerken siz ne yapıyordunuz acaba? Çocuğu ekran başında kontrolsüz bırakmak doğru değil sonra yavrucaklar tuvalete bile giderken korkuyorlar
mahirbebek Kucukprens20 benim oğlumda onu izliyor kendini kaptırıyor bide gelip bana diyur anne skipd toilet böyle böyle olmuş o gün tuvalete gitti diyor anne korkuyorum skipid toiletin kafası çıkacak klozeten diye