Gamzebysl Kızlar 4 ay 5 günlük bebegim gazdan morariyor çocuk bütün gaz damlalarini denedim hiçbiri fayda etmedi smdi metsil aldım günde 3 kere 5 damla toplam 15 dedi eczaci az geldi bana ? Birde ne kadar sürede etkisini gördünüz yardımcı olun kizlar 😣
Deletedmom245 Gamzebysl çok gazlı bir bebekse eğer 5 saat de bir de verebiliyorsun doktorum öyle dedi bizimkine 1 saat de etki etmeye başlamıştı çok iyi bir gaz damlası
Defnedilan34 Gamzebysl ben günde 4 defa 8 damla veriyordum bize fayda etmedi sab simplex kullanıyoruz şimdi
Deletedmom388 Gamzebysl kızım ilk ay çok gazlıydı akşamları ağlamaktan nefessiz kalıyordu resmen. Düzenli kullandık 6saatte bir 8damla , 3hafta sonra tamamen gaz sorunu geçmişti çok şükür. İlk günden sonra etki etmeye başlamıştı.. umarım sizin de öyle olur🙏🏻
Gamzebysl Deletedmom245 Anlamadım dediğinizi. Evet çok fazla gazlı 18 saat uyumadi dün kivranmktan çıkaramıyor da😣 5 saatte 1 5 damla mi ?
Defnedilan34 Gamzebysl 1 aylıktı metsil kullandığımda bize zararı olmadı siz buyuksunuz damla sayısını arttirsanda bisey olmaz
Azygos Gamzebysl etki süresi kısa saatler içinde rahatlama olması lazım bekledikçe artmaz etkisi içinde simetikon yani bağırsağındaki hızlandıran bi madde var 4*8 dozu
Guel_ Gamzebysl bende senin gibi herseyi denedim fayda göremedim metsil 2 gün fayda etti oglumda 3 gün yine ayni sekilde gazini cikaramadi suan 3 ay 22 günlük hala gazi var 🙄