Yarenkk Merhabalar, kızım 20 aylık tam kuyruk sokumunda minik bir morluk var yani moraracak derecede düşmüş olsa bilirdim böyle bir şey olmadı. Neden olur? Korkmalı mıyım?
Usnac1995 Yarenkk aynısı var 17 aylık oğlumda ama doğuştan beri var. Kalça ultrason zamanı onun içinde ultrason çektirdik sorun çıkmadı. Normalmiş sanırım
mavideniz6 Yarenkk benim oğlumda da vardı doğuştan doktor normal bir durum dedi. bazı duyduğum şeylere göre de uyku konusunda sıkıntı yaşarmış kuyruk sokumu mor olan çocuklar hacamat yapılıyormuş bebeklere kuyruk sokumundan dolaşım sistemi kendine geliyormuş ve çocuklar hem rahatlıyor hem uyuyorlarmış
zeynepyvz777 Benim oğlumda da vardı doğuştan bı yaşına girince geçmişti sanırsam bende Korkup doktora sormuştum mühim bişey değil demişti
Yarenkk zeynepyvz777 bizde zaten sakral gamze var kalça ultrasonu yapıldı ve normal ultrasonla da bakıldı herhangibi bir şey çıkmadı şükür ama zaten bu morluk yoktu yeni oluştuğu için biraz korktum açıkcası
Yarenkk Usnac1995 bizde zaten sakral gamze var kalça ultrasonu yapıldı ve normal ultrasonla da bakıldı herhangibi bir şey çıkmadı şükür ama zaten bu morluk yoktu yeni oluştuğu için biraz korktum açıkcası
Yarenkk surezumra bizde zaten sakral gamze var kalça ultrasonu yapıldı ve normal ultrasonla da bakıldı herhangibi bir şey çıkmadı şükür ama zaten bu morluk yoktu yeni oluştuğu için biraz korktum açıkcası