Badeseyma Kızlar erken gebelik testi kaç gün önceden gösteriyor hamile olduğumu mesela 10gun mu yapanlar var mı adetten kaç gün oncesi
babymomyyy Badeseyma ben 4 gün önce yaptım göstermedi . Tam regl olacağım gün yaptım onda silik çizgi çıktı
Bugleminannesi28 Badeseyma 1 haftaya kadar diyorlar ama belli olmaz valla canım ben kızımı kaset testle adetime 10 gün kala öğrenmiştim düşün yani bir de kaset testle yap istersen tatmin olmazsan tekrarlarsin bir kacgun sonra
aven Badeseyma 7gun once yaptim cok hafif silikti ama degerimde cok dusuktu canim biraz beklemek daha iyi olur mumkunse adetten bir iki gun once yapabilirsen daha dogru tespit olur
Badeseyma babymomyyy normal mi erken gebelik testinde mi bana erken gebelik testi çıkar dediler ama birde buraya soruyim dedim
Badeseyma Bugleminannesi28 ben 22subatta adet oldum ben hep erken olurum düşünün 29ocakta oldum Şubat 22bu aralar olmam lazım ama hiç adet olacakmışim gibi birşey yok ve migdem bulaniyor bende yapsam mı beklesem mi birazdaha bilmiyorum