livanurvealpinannesi61 KahveliVera bayramlık elbisemizi instagram dan Bir Hayal Bir Çocuk sayfasından aldım. Oğluma da huma Kids store den aldım.
papatyakokulum_ MinelAskEla evet bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım umudum yoktu en kotu iade ederim dedim ama aldığım şey çok güzel geldi
haliseburcu alparbsr hangisi ceo kids mi. Sanmam ceylan otantik sitesinin çocuk bölümü burası. Ben ceylan otantikten bir sürü alışveriş yaptım bi sıkıntı olmadı
gnl1 Minikkuzum1999 bende o sayfayı takip ediyorumda malı falan nasıl acaba ya tereddüt ediyorum kötü gelir diye
Minikkuzum1999 gnl1 Valla güzel canım ben beğendim kızım 3 yaşında doğduğundan beri ordan alırım dün de oğluma sipariş verdim aynı sayfadan
tuuugc KahveliVera memuf giyim var İNSTAGRAMda güvenilir bi sayfa ürünleri de kaliteli şimdi bayram için yeni ürünler getirecek bilginiz olsun. Hatta Ordu da kendisi o taraftaysanız elden de alabilirsiniz
tuuugc KahveliVera yok ben yapmıyorum benim en yakın arkadaşım yapıyor. Ama ürünlerini biliyorum çoğunlu zara ihracat fazlası olan ürünleri diğer arkadaşlarım da genelde bu arkadaşımızdan alıyorlar o yüzden kalitesi falan güzel gerçekten
KahveliVera tuuugc zara boykot ürünü elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum teşekkür ederim yinede
tuuugc KahveliVera Aaa evet onlar da dikkat eder aslında doğru dediniz belki başka ürün getirirler hatırlattığınız iyi oldu