KahveliVera Selam güzel annelerim 🌸 Önümüz bayram en çok bebişlerimiz için heyecanlıyız 🥰❤️ Ben evden alışveriş bağımlısıyım bildiğiniz instagram sayfası varmı güvenilir kızçeme süppraayzzz yapıyım 😅🌸
Hatice_Acer KahveliVera arden.kids e bakabilirsiniz güvenilir bir sayfa bende ordan sipariş vereceğim 🥰
hanife23 KahveliVera al bendende o kadar iki oglandan sonra kiz oldu şimdi giydirmek istiyorum almak istiyorum cok güzel şeyler var hep beğeniyorum yada kaybediyorum ama güvenmediğim icin belki birgün alırım diye duruyor 😂😂😂
KahveliVera hanife23 trendyoldan ziyade instagramda güzel kıyafetler var ama işte güvenemiyorum bende 😬
KahveliVera xbebegimx bakıcam hepsine çok teşekkür ederim ☺️ Durum güncellemesi 😅 Bu sayfalarda minnoş bebeler var biz 3 yaşındayız 🥹
yorgunmomy KahveliVera son cümleyi okuyana kadar bir sürü sayfa yazıyordum😂 ama lcwde güzel şeyler vardı bakabilirsiniz
tuuugc KahveliVera memuf giyim var İNSTAGRAMda güvenilir bi sayfa ürünleri de kaliteli şimdi bayram için yeni ürünler getirecek bilginiz olsun. Hatta Ordu da kendisi o taraftaysanız elden de alabilirsiniz