civcivim0 Assssjjdjdjdjsj microferin değerleri yeterli değil diye biliyorum. Ben bestiron kullanıyorum
Assssjjdjdjdjsj civcivim0 ben sidefer kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum içindeki demir oranınu az buldum benim bebeğim 5 aylık ben kaç damla kullanmalıyım siz tek seferde mi o kadar veriyosunuz sabah aksam mı
Meryemozturk minikveannesii kesinlikle Bestiron kullanın çok temiz içerikli ve kabızlık dişlerde kararma vs yapmıyor
civcivim0 Assssjjdjdjdjsj kilosu kadar kullanacaksın canım. Örneğin 10 kiloysa 10 damla sabah aç karnına günde 1 kez. Bizim değerimiz düşük olduğu için kilosunun 2 katı kullanıyoruz doktorumuzun isteğiyle tabiki
civcivim0 Assssjjdjdjdjsj malesef bu bütün kan damlalarında oluyor. Bizde ilk kullandığımız zamanlar alışma sürecinde oldu sonra tekrarlamadı
minikveannesii Merva96 ya bende öyle biliyorum ama doktorun böyle demeside beni sasrtti bana saglk ocagndaki lerini tavsiye etti 🙄peki siz hangi d vitamini kulanyorsunuz bide saglk ocagnn verdiği d vitaminin bebeklerdeki yan etkisi nedir
aslancmom aslikls merhaba çok zaman geçmiş ama wellcare den memnun kaldınız mı benim bebeğimin suanki kullandıgı çok gaz yaptı