Alyakuss_ Kızım 9 ay 19 günlük normalde şimdiye kadar hiç tv izletmiyordum ama iftara hazırlık yaparken ne yaptıysam durmuyor tvden eğitici müzikler açtım oyalanmaya başladı alışır mı acaba
3kedili2bebekli Alyakuss_ annesi kendin söylesene şarkıları yemek yaparken de büyük büyük hareketler yap dans eder gibi biliyroum halin yok ama seçenek olarak söylüyorum
Uzmananne2343 Alyakuss_ canım günde 2saate yakın tvden bi sorun olmaz dedi doktorumuz telefondan uzak tutun dedi endişelenme yani
birprensesanesi Uzmananne2343 merhaba benim bebeğimde 4 aylık ve tek başıma bakıyorum yanımda ne annem var ne babam eşim sabah bir gidiyor ertesi sabah geliyor haliyle hiç birşey yapamıyorum ve arada şekiller egitici müzikler açıyorum anakucağında öyle sakinleşip duruyor ama korkuyorum çevremdeki herkes otizim edersin çocuğu diyor ama başka türlüde durmuyor napıcağımı şaşırdım.
Alyakuss_ birprensesanesi bence çok sakıncalı olduğunu düşünmüyorum sonuçta eline telefon verip saatlerce başında oturtmuyoruz ki
MonicaGellerCB birprensesanesi ben de tek başıma baktım. Bence tv yerine radyo açabilirsiniz. O da ilgisini çeker.
birprensesanesi MonicaGellerCB işte tek başına bakmanız birşey değiştirmiyor ve her bebek bir değil açmamaya çalışıyorum zaten ama çok zorlandıkça siyah ekran şekiler var onları açıyorum
kubra5461 Benimde doktorum ne olursa olsun 2,5 yaşına kadar önermiyor ondan sonra denetimli izletirsin. Bebeklerin tam beyin gelişimi zamanlarıymış bende çok çok zorlanıyorum atak haftasına da girdik ama ne kadar uzak tutabilirsrm o kadar tutmaya çalışıyorum