Didemm91 Merhaba hanımlar kızım 6.5 aylık diş çıkarıyor ama günlerdir perişanız uykusunda dakikalarca ağlıyor defalarca uyanıyor birkaç kez calpol verdim ama sürekli veremem ki nasıl rahatlatırım bebeğimi yardım edin 😭
SevdaNurumm Didemm91 biz de 7 ay 20 günlüğüz ikinci dişimiz cıkıyor neler cekiyoruz neler Allah yardımcmz olsun
Mevanur1 Didemm91 Allah yardımcın olsun inşallah kısa zaman atlatirsiniz.geceleri calpol verebilirsin çünkü gece uykusu alması da önemli..geceleri verin .Allah'ın izniyle bişey olmaz..
SevdaNurumm Didemm91 hemen hemen 1hafta 10 gün kadar sürdü. Huysuz huzursuzdu sürekli bi mızmız lık hali vardı. Geceleri ağlayarak uyanıyodu. Tek yaptpmz şey gülsün die elinden geleni yapmak... Zaten ağrısı oldgu zaman mutlaka belli ediyor elini soğuk suyla yıkayıp parmağnla masaj yapablrsn iyi geliyor 👍🏻
Didemm91 Zormuş gerçekten ilk Bebeğim sulu dişlik ve temiz bezle masaj dışında elimden bir şey gelmiyor
Didemm91 SevdaNurumm yapıyoruz babasıyla birlikte ama anlık oluyoruz dişliğini dolaba koyuyorum o biraz iyi geliyor uykusu geldiğinde çığlık çığlığa
SevdaNurumm Didemm91 hayır alttan 2nci dişi cıkarıyor. Üstler henüz cıkmadı. Üstler cok daha zor oluyo diyolar ama bundan da zoru nasıl olur bilmiyorum 😣
Didemm91 SevdaNurumm ciddi misin ikisinde de mi zorlanıyor Bebekler Allah biz annelerin yardımcısı olsun 😬
Mevanur1 Didemm91 ver her gece yatarken verebilirsin bı sıkıntı olmaz .rahatlayıp gece uyuması daha iyi