morsevenanne9 İçinde nasıl kullanılması gerektiği yazmıyor siz nasıl yapıyorsunuz direk damaklarinamı sürüyorsunuz?
Unicorn67 morsevenanne9 bu parmak dış kasiyicilar var parmağa takıyorsun internette var onlarla yaptım başta ama sonra herkes ağzına dokuyor diye bende kaşıkla yavaş yavaş veriyorum
Gzdnr17 morsevenanne9 ellerini yıka avucunun içine dök İşaret parmağını bebeğin ağzında ıslatıp gravür eline yapışsın öyle ağzının içine sür
EsOsAb11 Dün gece aldık ilk defa kullandım. Video falan izledim direkt ağzına döküyorlar ben de öyle yaptım, damaklarına da sürdüm ağzını tam açmadığında. Fayda etti biraz
morsevenanne9 EsOsAb11 teşekkür ederim bende içindeki kağıtta nasıl kullanılacağı felan yazmiyor o yuzden sormak istedim belki bilen biri vardır diye bende öyle yapıyım 😊
EsOsAb11 morsevenanne9 rica ederim umarım rahatlatır sizin bebişi de, çok zor bir süreç Allah kolaylık versin 🌸
morsevenanne9 Unicorn67 damaklarina sürünce daha iyi oluyor bir öyle birde ağzının içine döküyorum onu ağzıyla eritip yutasiya kadar etki ediyor sanırım rahatlıyor kızım