Junioraras61 kızlar dün aldığınız çöp kovaları ne oldu benimki iptal oldu artık poşeti bide koyarım bir yere😂😂😂 birde poset almıştım hahahah yanına da iki su neyse sular geliyorda poşeti umarım alırlar geri😂😂 sizde durumlar nasilll
diloya Junioraras61 Junioraras61 iki siparişim de iptal edilmiş ya o kadar da umutlanmıştım bebeminde bez kovası olucak diye dksldkskdksk
balkopuk Junioraras61 valla benım de ıptal olmuş arkadaş 3 tane sıparıs vermıs bana dıo belkı senin ko 1 ondan ıptal olmuş 1 taneyı göndermiyor 3 taneyı sana gonderır mı 😂😂
[silindi] Junioraras61 😁😁 geri yolla kuzum kovasını yollamadınız bunları napam de geri yolla 😁 6bin kişi almış yollarlarmi sence
Mel955 Evet bi de bunu almışken başka ihtiyaçları da alayım bari demiştim. Boş yere para harcadım 🥲😂😂 bilerek mi yapıyorlar acaba ? Aklıma gelmedi değil şimdi 🧐
balkopuk Junioraras61 valla çok aldığı ıcın sanırım gelecek sandı kuzum üzüldüm benımkıde gıttı ıptal oldu sımdı 200tl kupon verdiler çöp kovasını alıp almamakla kararsızım
papatya_1125 Junioraras61 bana haber vermezsiniz işte böyle olur😄😄😄bu sabah arkadaş anlattı.niye gece uyandırmadin dedim
17_bar Kızzzlar ben bez değişimlerini buzdolabı poşetlerine koyuyorum ağızını sıkısıkı bağlıyorum hiç koku olmuyor yazık günah boşa para vermeyin