hilalbhdr Bu durumu yaşayan var mı? Çocuk cerrahına gittik 1 sıcak kova suyun içerisinde günde 3 kez 10 dk bekletin dedi. Bir an önce iyileşmesini istiyorum kaka yapamıyoruz gaz sorunumuz var bu yüzden çok zor bir süreç atak geçiriyoruz sürekli ağlıyor😓
SweetMom__ hilalbhdr o kısmı nemli tutun rabbim şifa versin inşallah ve elinizden geldiğince bagirsaklarin çalıştıran probiyotik şeylere geçin inşallah düzelir yavrumuz. Kuzemin kızı da aynısı var ama onunla uzun süredir konuşmadım
puffthemagicdragon Kantaron yağı çok işe yaramıştı oğlumda. Umarım sizde de faydası olur. Çok geçmiş olsun.
bebeimhosgeldin Arko krem ve sağlık ocağı hametan vermişti ikisini karıştırıp kullandık ben 2 ay çektik o çatlaktan sıcak suyu çocuk cerrahı bize de önerdi ama hiç işe yaramadı tuvaletinide yapamıyordu kremlerle yara iyileşince yapmaya başladı .
puffthemagicdragon ozgeyenigul çok içine sürmedim hiç ama kulak çubuğuyla yapılabilir belki. Bacaklarını karnına doğru çekip fısfısla bol bol sıkıyordum. Popo deliği hafif açılmış olduğu için içeri de giriyordu. Biraz yağlı bırakıyordum. Yıkanabilir bez kullandığımız için yağlı kalması sıkıntı olmuyordu. Hazır bez kullanıyorsaniz belki günde bir kaç kez pamuklu bez parçası veya havlu falan koyarak havalandirarak yapabilirsiniz.
ozgeyenigul puffthemagicdragon bebeğinizin poposu ıkınıp dışarı çıkıyor muydu peki? Bilgiler için de çok teşekkür ederim. Ne zaman iyileşti?
puffthemagicdragon ozgeyenigul poponun dışarı çıkmasından kastınızı anlayamadım. Çok ileri seviye değildi, hızlı iyileşmişti.
ozgeyenigul puffthemagicdragon benim kızım ıkınırken çok zorlanıyor altı açıkken bazen görüyorum makatı hafiften dışarı doğru kabarıyor, tam nasıl anlatsam onu da bilemedim. Yani dışarı çıkıyor gibi oluyor.
puffthemagicdragon ozgeyenigul hiç bilemedim, doktora danışın isterseniz. Bizde öyle bir durum olmamıştı.