beyzaaismail 1.Gün Mantı, Pirinç Pilavı, Fırında Patates ve Tavuk, Salata 2.Gün Mercimek Çorbası, Tavuklu Bulgur Pilavı, Salata 3.Gün Pirinç Pilavı, Kuru Fasulye, Salata Bugünde Kararsızım Bakalım😊
Berilsmom13 beyzaaismail menümü açıklıyorum: Kaynanam 😂 ne yemek yapsam diye düşünürken akşama yemeğe gelirsiniz yemek yapma diye aradı
Buket57 beyzaaismail bugün pazar vardı bizim burda balık günümüz yani☺️ levrek aldık fırında onu yapıcam salata ve domates çorbası,hamdolsun bugünümüze Rabbim olmayana nasip etsin🤲
lceLady beyzaaismail Geçen pizza ve soğan halkası yaptım Yanına mercimek corbası Dün fırında güveçte köfte patates Şehriye corba bulgur pilavi Mücver ve sarımsaklı yogurt Bugun çay 😀 peynirli sigara böreği kahvaltılık Sahura sucuk börek işleri yapmıyorum ki susatmasın diye
sezer2022 beyzaaismail maşallah onca yemek ve ertesi güne hiç mi kalmıyor 🙈🙈 her gün farklı çeşit , ben bugün ıspanağı bilerek fazla yaptım yarınada kalsın diye
irosiva beyzaaismail Gün kremalı makarna ezogelin çorba nugget Gün fırında dana pirzola pilav salata ezogelin çorbası Gün tavuk sote pilav kremalı mantar çorba Gün tavuk sote fırında karnabahar brokoli kremalı mantar çorbası
Umutdamla20 beyzaaismail mercimek corbası bulgur pılavı tavuk sote fırında patates patlıcan ve amerıkan salatası cok sukur
Kizlarimbenimcanimmm Ben dondurucu dan yeşil fasulye çıkardım yaptim eşim aradı mangal yapalım mı dedi mangal yapacak gelir birazdan
Beyninizikullanmakucretsizdir beyzaaismail 1.Gün tavuk dünyası menüsü ve kalburabastı 2.Gün erişteli yeşil mercimek ve salata 3.Gün fırında alabalık salata ve kemal paşa tatlısı 4.Gün Fesleğenli erişte Havuç tarator Muhallebili kemal paşa tatlısı Limonata
3prenses1prens beyzaaismail 1.gun et sote pilav salata 2.gun ciğer pilav mercimek çorbasi 3.gun fırında tavuk mercimek çorbasi makarna Bugünde kuru fasulye pilav turşu yanina da ayran yapicam inşallah
Lolik beyzaaismail 1.gün sebze çorbası - pilav - tavuk çöp şiş - sufle 2.gün sebze çorbası-pilav-misket köfteli nohutlu kabak sandal(uydurma tarif😄) 3.gün tarhana çorbası-karışık kızartma-sıcak bazlama 4.gün tarhana çorbası-mantı
Busrgok beyzaaismail ezogelin corasi mesemel soslu güveçte tavuk sote nohutlu pirinç pilavı salata yoğurtlu roka mezesi güllaç
Sare_nuhaninannesi_05 beyzaaismail 4 kaşık çorbası yaptım kuşbaşı ve peynirli pide yapacağım salata turşu ve dünden cacığım kalmıştı tatlı ise şekerpare bugün ki menüm bu 🩷
KayraVeAnnesi_06 beyzaaismail Mercimek çorbası Nohut yemeği Pirinç pilavı Salata - ayran Muhallebili güllaç