Kızım 28 aylık ebeveynli oyun grubuna başladık, haftada 2 gün 2 şer saat şeklinde, daha önceleri uzun bir süre sadece haftasonları saatlik atölyelere katılıyordu ve çok keyif alıyordu bende hem hoşuna gidiyor hem de gelişim ve öğrenim sürecine olumlu katkısı olur diye aylık gruplara kayıt yaptırdım ancak bir miktar pişmanlık yaşıyorum. Ben öğretmenim, kızıma şu zamana kadar bir çok farklı etkinliği evde yaptırdım, sanırım bunlardan biraz sıkıldı ve masa başı kes yapıştır/ boyama tarzındaki etkinlikler ilgisini çekmiyor. Ben ısrarla ve zorlayarak bebeğe yaptırılan birşeyin ona katkı sağlayacağını düşünmüyorum o nedenle yapmak istemediği etkinliklerde ilgisini çekmeye çalışıyorum ama zorla masaya oturtmuyorum zaten oturtsam da kendiliğinden kalkıp başka şeylerle ilgilenmeye başlıyor bu durum bana göre anormal değil ancak diğer çocukların annelerinin rahatsız edici bakışlarına maruz kalıyorum ve bu duruma canım çok sıkılıyor, bir etkinliğe kızım sonradan katılmak istiyor mesela çocukların oturacağı yerleri veliler doldurmuş yerlerinden kıpırdamıyorlar, yetişkin birini bunun için uyarmak bana saçma geliyor ama düşünmüyorlar da tabi 🤦🏼♀️ öğretmenler sadece etkinlikle ilgilenen çocuklarla birşeyler yapıyor diğerlerini bir kaç kez çağırmak dışında pek bir şey yapmıyor, ben şuanda çok arada kaldım, bir süre daha devam etsek alışıp aktif katılım gösterir mi kızım yoksa daha mı çok üzülür, kızım başka velilerin yanına gidip cee yapıp iletişime geçmeye çalıştığında falan bön bön bakıyorlar ne bir gülümseme ne birşey anlamadım yani, şansımıza çok kötü bir gruba denk geldik sanırım 🥲 Oyun gruplarına sürekli olarak katılan ve benzer durumlar yaşayanlar neler yaptınız ? Devam ettiniz mi bir şekilde ?