Karamgurme Selamanneler bu mobilya yerden bir model ama ben ayaklı almadigima pismanin sonradan ayak takılır mi takılırsa nasıl bir ayak olur komidinler falan metal zikzak ayaklı çünkü ama ondan da memnun değilim direkt normal ahşap ayak nasil olur
Dmt-01 Karamgurme evet takılır.Hatta ben kızıma elbise dolabı aldım o da böyle yerde ama yorumlarında bazı kişiler ayak alıp takmış o şekilde daha şık görünmüş ama biz şimdilik ayak takmadık yerde daha güvenli geldi kızım biraz daha büyüyünce ayak taktıracam ama.Trendyolda ahşap ayaklar satılıyo komidinlere siz takabilirsiniz matkap varsa ama elbise dolabı çok büüyk onu yatırmak epey zor olur bi usta gerekebilir
Marianne Karamgurme benimki bu tarz ve ayaklı, ama bazasız. Ben bazalı yatakta yatamam. O şekilde sipariş vermiştik. Kv koltuk takımı yere 0, onlara eşim ayak aldı, kendisi taktı, temizliği kolaylaştı. Takabilirsiniz isterseniz.
Karamgurme Dmt-01 daha çok yatak kafamı karıştırıyor çünkü yatağın altına dikkat ederseniz bütün değil altta küçük baza yeri var üstte geniş çerçeve kısmı var bu modeli ayaklı hayal edemedim
Dmt-01 Karamgurme a evet ona dikkat etmedim hiç.Benimkilerde böyle yerde sevmiyorum ama tayinciyiz yerleşik hayata geçersek ozaman alırız diye umursamıyorum şimdilik.Baza gzel durmayabilir ayaklı bu şekilde güzel duruyo ayak takmak epey zor olur bide yapay zeka bunlara ayak yapamıyormu acaba bi orda yapıp görseniz:)
Karamgurme arzu343437 ferahtan ziyade temizlik için istiyorm gardrop un alt kısmı hemen toz oluyir surekli
Karamgurme Dmt-01 yenileyelim dedim ama bir yatak odası olmuş 70 80 bin o da en normal leri bu modeli de çok severek aldım ama yerden olduğu için temizlik sıkıntı
Marianne Karamgurme kendi yatağım ayaklı. Baza yoksa güzel duruyor. Bazalı ise ata biner gibi çıkarsınız üzerine