SemaKa Kızlar bebeğim 10 gün sonra 8 aylık oluyor şu ana kadar çatalla ezdim her şeyi ve pütürlü yiyor taneli ne zaman yemeye ve hangi ayda yemeye başlıyorlar
Allahkahretmesin1 SemaKa 7 aylıkken taneli vermeye başlamıştım, şu an 8.5 aylık her şeyi yiyor. Siz de bir an önce başlayın bence
Kuzularinanasi SemaKa baslayabilir taneli yemeye.onemli olan sert gida vermeyin,damakla ezecegi yumusak seyleri verebilirsiniz
SemaKa Allahkahretmesin1 bezelye var yada karnıbahar eziyirum ben ama çok değil dişiyle kendi de eziyor ama dediğim gibi küp küp doğrayıp minik minik o şekilde yedirmem gerekiyor
Allahkahretmesin1 SemaKa taneli olarak bulgur, pirinç, şehriye, kıyma vs ile başladım şimdi sebzeleri minik küpler şeklinde doğrayıp öyle haşlıyorum yiyebiliyor. Bezelye demişsiniz ama onu ezerek vermeniz daha iyi olur boğazına kaçabilir
SemaKa Kuzularinanasi mesela nasıl vermeliyim taneli minik minik dogramalimiyim bezelye falab nasıl vericem
SemaKa Allahkahretmesin1 bende sizin gibi veriyorum sadece yeşil mercimek verdim dün yiyemedi yani pogazina yapıştı galiba onun icin erken galiba