medinekaplan kızlar oğlum 7 aylık bayram için bu takımı sipariş edecem kaç yaş almam gerekiyor fiyatı 360 TL uygun mu sizce
Allahkahretmesin1 medinekaplan bebeğiniz daha küçük sanki içinde rahat edemezmiş gibi geldi bana. Oğlum 8 aylık ben olsam almazdım şahsen
SevimliHayaletCasper medinekaplan çok rahatsız değil mi? Markaların kalıplari değişiyor bence aldığınız yere sorun
LavininAnnesii medinekaplan Fiyatı çok uygun da beğenemedim ben. Hem 8 aylık çocuğa da uygun değil rahat edemez
Bugleminannesi28 medinekaplan fiyat uygunsa çok resmi canım bence çok tatlı şeyler var kot slopetler muslin kumaşlar hem rahat eder hem daha tatlı olur bu rahatsiz eder gibi 7 aylik bebege de 6-12 alabilirsin yada ölçülerine bak ölç al
medinekaplan SevimliHayaletCasper haklısın canım sanki emanet gibi olacak giyince rahatlığını da düşünmem gerekiyor
SevimliHayaletCasper medinekaplan pantolon değilde çok güzel salopetler var cnm bak bu tarz hem rahat olur hem şık
Bugleminannesi28 medinekaplan tabiki zevk meselesi ama yukarıdaki slopete bayıldım bence çok daha hoş olabilir fikrimce :)
mobesebesir medinekaplan civilden sanırım çivilin kalıbı dar biz oğluma 6 aylıkken 1.5 yaş için kot almıştık gerçi oğlum da iri Bi bebekti