elif494_ Kızlar 4 aylık kız bebeğim günde 2defa kaka yapiyorken birden kakasını yapmamaya başladı 3gündür yapmiyo ilk bebeğim benimkigibi olup başına gelen varmı yardım lütfen ilk bebeğim acemi anneyim yardım edin lütfen :(
rstoglu10_cnr elif494_ benimde öyle olmuştu doktor normal demişti merak etmeyin zaten anne sütü alıyorsa kabız olmaz mama kullanıyorsanız onu bilemiyorum doktora bir sorabilirsiniz
SerraD-1823 elif494_ rahatsız huzurluk yapmıyorsa 10 güne kadar normal diye biliyorum anne sütü alan bebeklerde. Mama alıyorsa içerisine zeytin yağı koyup verebilirsiniz. Geçmiş olsun. Benim kızım da 3 aylık bazen günde 2-3 kez yapıyor bazen 1 gün boyunca yapmayıp ertesi gün sırtına kadar yapıyor. Sadece anne sütü alıyor. Kabızmış gibi ıkınıyor zorlanıyor ama kakası normal yumuşak anlam veremiyorum
kurabiyem28 elif494_ anne sütü alıyorsa normal. Karnının tok olduğun emin olun. Açsa da yapmayabilir.
Nadiaa Bizde de olmuştu aynısı, bir hafta kadar bekleyip doktora gittik. Doktor bir şurup verdi, şimdi günde 1-2 kez kaka yapıyor. 10 güne kadar normal diyorlar kaka yapmamasını. Biraz daha bekleyip yapmazsa doktora gitmelisiniz