Aysegull97 Doğum yapalı 1 hafta oldu emzirirken dayanamicak hale geliyorum daha ne zman geçicek hic bi çözüm bulamadim😑😑
Busraoxuz Aysegull97 lansolin ıse yaramazsa (e bebekte var) gumus kapak tavsıye ederım. Ben bırcok krem kullandım lansolın hafıflettı gumus kapklarla hemen ıyılestı uc gunumu aldı
Aynur83 Aysegull97 sütünüzü sürün sıcak su ile yıkayın lansinoh krem kullanıyorum ben vura bazı arkadaşlar tereyağ demiş denemedim belki etkili olabilir 🤷🏻♀️
Durum_m Aysegull97 hiç vakit kaybetmeden gümüş kapak alın derim 2 ay çektim denemediğim şey kalmadı yarık yarık olmuştu gümüş kapak o yaraları kapattı resmen
Busraoxuz Aysegull97 hangı krem olursa olsun bıtkısel yada degıl mutlaka sildim duru su ve pamukla. Bence sılmelısın neler koyuyorlar ıcıne dırek agzına aldıgı ıcın Bebeklerımız Allah korusun. parasından dolayı kacıyorsanız benden tavsıye kacmayın ımkanınız varsa direk kapak alın . Ben kapak pahalı dıye almadım kremlere verdıgım para bana kac tane kapak alırdı 🤷🏻♀️
Dmlacet Bende lansolih krem kullandım geçmedi karbonatlı su yaptım aklıma geldikçe pamukla sürdüm göğsüme o geçirmişti bence denemelisin
E_ecesuu Aysegull97 gogus kalkani kullanmani tavsiye ederim canim , gogus kumaşa temas ettikce yara oluyo , sut akip kuruyo ve yara olusuyo, o yuzden gogus kalkani kesin cozum :)
Merveymn Aysegull97 canım benim kopçak gibi oldu ilk doğumda çok çektim demedik ilaç kalmadı en sonunda göğüs pedine 1er yemek kaşığı hakiki zeytinyağı döküp göğüs uçlarına gelecek şekilde koydum bunu her gün tekrarladım 1hafta sonra ne yara ne kızarıklık kaldı yapma imkanın varsa yap canım tavsiye ederim.