AnneAzize Deletedmom_82 bugün kahvaltımizda haşlama yumurta peynir yeşil zeytin puaca portakal suyu vardı yumurtanın beyazı ve meyve suyu yedi gerisini yere attı 🙂
momysskaan Deletedmom_82 yumurta pekmez yoğurt ceviz labne hepsini karıştırdım verdim 7 ay 1 günlük 😂😂
ikievlat Peynir çeşidi,ufak parça helva ,domates,zeytin (18 aylık) dil peyniri hariç hepsiyle oyun oynuyo 😵💫🫣
ikievlat Deletedmom_82 malesef kendi videolarını izleyerek yada bebeği ile oynayarak yiyo önceden çok iştahlıydı şuan sevdiği şeyleri bile yemek istemiyo 🥺
biee23 Deletedmom_82 Evet benim bebeğimde onu severek yiyo ama bu kahvaltı konusunda o kadar zorluyoki beni🤯
Deletedmom_98 Deletedmom_82 Zorlamamanız gerekiyor. Aksi halde zihnine yeme eylemini negatif anı olarak kodlar ve bir süre sonra kaşık reddi ile başlar besin reddine kadar gider.
Ozlem_20 Deletedmom_82 sizin kullandığınız salçadan mı yoksa özel salça mı alıp yapıyosunuz nasıl yapıyosunuz acaba
Deletedmom_82 biee23 benimkide iştahlı yemiyor ama zorla yediriyorum mesela burayı iki üç kere aldı kustu şimdi çorba yaptım
sevdanurikramurat momysskaan bende öyle bulamaç yapıp bir şekilde kandırıyorum pürtü gelince örneğin kek ekmek parçası gibi hemen öğürüyor kusmaya çalışıyor
Seyyahfener momysskaan ceviz veriliyor mu ya alerjen midir yedi aylık olduk bizde ama korktum vermedim henüz?