Feyzosunannesi Kızım iki aylık birçok emzik denedim ama istemiyor öğürüp atıyor birtek avent emzik denemedim sizce denesem tutar mı genelde hicbi emziği tutmayan bebek bunu tutuyor diyorlar
lilosbebek Feyzosunannesi iki çocuğumuzda onu kullandım kızıma bibbs almıştım onu kabul etmedi avent denedim tuttu
ayferkaya Feyzosunannesi benimki de öyleydi tutmuyordu arkadaş önerileri sayesinde avent aldım şuan bırakmıyor emziği
JollyBaby Feyzosunannesi Avent aldım, wee baby aldım ikisini de tutmadı öğürüyor midesi kalkıyor biraz tutar gibi oluyor atıyor tekrar midesi bulanıyor
churchil Feyzosunannesi ben de kızıma avent aldım tuttu. Daha önce kauçuk ve damaklı kullanmıştık tutmadı
bebeimhosgeldin Tutası yoksa tutmaz benim oğlum 7 ayını geçti hepsini denedim tutmadı ilk haftalar yoğun bakımda yatarken hemşireler de denedi tutmadı nuk, wee baby, avent hepsini denedim
Feyzosunannesi bebeimhosgeldin bende çoğunu denedim bı bu kaldı denemek istiyorum tutmazsa zaten başka uğraşmam
bebeimhosgeldin Feyzosunannesi aman zaten çok büyük bi eksikliğini de yaşamadık 7 ayda 2kere uçağa bindik 1 kere istanbuldan karsa 18 saat arabayla yol geldik mızmızlığı olmadı alışıncada bırakması ayrı dert boşver
AyseSena Feyzosunannesi ben ilk avebt denedim tutmadı sonra sırayla hepsini bibs wee oioi hepsinden aldım tutmadı öğürüyor atıyor tutmayan bebek tutmuyor yani
Feyzosunannesi adenru ay bende deneyim aklım kalmasın en azından umarım benimkide tutar diğer hiçbirini tutmadı
Melike9321 Feyzosunannesi valla bende çok denedim hiçbirini tutmadı en sonunda aldım Philips avent emzik. Hemen tuttu. Nasıl bi yapısı var neden hemen tutuyorlar bilmiyorum ama emzik kullanması çok büyük bi rahatlık. Bence hemen alın
Feyzosunannesi Melike9321 evet bende kolaylık olsun diye istiyorum büyük kızımda 2 yaşına kadar kullandım çok rahat etmiştim, avent hangisini kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz ultra soft mu Air mi