Usnac1995 Kızlar ben gece çok acıktım 1:30 gibi sahurumu yaptım. Sonra yanıma kurabiyeyle su koydum 5:30’a alarm kurdum onları da yiyip yatayım diye. Ondan sonra yedim uyudum, sonra oğlum beni uyandırdı ben hiç uyumadım sanıyorum dedim ki acaba vakit geçmiş midir yok ya dedim yatmadım ki ben bir su daha içeyim dedim su içtim. Sonra dur 1 saate bakayım yine de dedim . (salak gibi başta düşünmedim . ) Bir de baktım ki saat 6:40. Sizce bozulmuş mudur. Bilmeden içtim aslında ama ilk başta saate bakabilirdim.
Fasulye12 Usnac1995 Bilmeden içtim Unutup yiyip içmekle bu aynı değil gibi sanki ama uzmanı daha iyi bilir tabiki .
neanladinyurdagull Usnac1995 Orucu unutup bilmeden yemek orucu bozmuyor siz bile bile yemissiniz,saati unutmuşsunuz.Bencede kaza yapmalısınız
AlyAysima Usnac1995 alo Fetva hattı var oraya sorun en doğru bilgiyi ordan alabilirsiniz, aynı bu şekilde anlatın yardımcı olurlar
Usnac1995 QueenAnne Çok teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlatmıştı ama diğer yorumlara bakımca yine bir şüphelendim🥲
Usnac1995 Fasulye12 ya ben uyuduğumu bilemedim, daha 2 dk önce kurabiyeyle suyu içtim sanıyorum. O yüzden içtim 😂
bizdejantikizlardik Usnac1995 Uyku sersemi yanlışlıkla olmuş gibi. Benim bildiğim kadarıyla bozulmamıştır ama yanlış yönlendirmek istemem 🌸
Usnac1995 bizdejantikizlardik Tabi canım. Vaktin geçtiğini bilsem hiç içer miydim . İnşallah kabul olur, ben tutucam 🌸
Usnac1995 neanladinyurdagull Aynen benimki biraz garip oldu. Daha 2 dk önce yedim içtim sandım, vakit çıkmadı sandım. çocuk uykusuzluk olunca böyle oldu işte. Birazda niyet önemli değil mi ama ya ben bilsem içmezdim sonuçta 😢
Aptalllarsizi Usnac1995 kaza yapmanız lazım oruç kabul olmuyor çünkü insan oruç olduğunu unuttuğu zaman bişey olmaz siz unutmamışsınız ki bile isteye içmişsiniz oruç olduğunuzu unutmamışsınız saat farkını şaşırmışsınız sadece
Usnac1995 Aptalllarsizi Şuan orucumu tutmaya devam edeyim mi peki, bozasım gelmiyor zaten. Hani bile isteye içmedim suyu, Allah kabul eder diye düşünüyorum, birazda niyet önemli değil mi, zaten uykulu uykulu vakit geçmemiş sandım, bilsem içmezdim ki
Aptalllarsizi Usnac1995 bile isteye içemediniz ama oruç olduğunuzun farkındaydınız benim profilime girin dün bende post açmıştım orda ilahiyatçı bi annemiz vardı yazmıştı ilahiyatçiyim diye ordan ona yazın net bilgi versin