Eymonunannesi Bebeğim 9 ay 6 günlük. Boyu 70,5 cm. Sağlık ocağına göre. Aile hekimimiz minyon biraz dedi. Doktorumuz da yaşıtlarına göre biraz önde dedi. Kafam karıştı. Gerçi bizden tam 1 aylık büyük bir bebek var. Maşallah o 76 cm. Eşim 1.86 ben 1.63. Yani ben de eşim de standartlara göre uzunuz. Ek gıda fazla yediremiyorum ama anne sütünü içiyor. Ama 2 aydır da kilo almıyor. Anlamadım şimdi normal mi değil mi? Hangi hekime güveniyim? Sizin ki kaç cm boyu?🫠
Bugleminannesi28 Eymonunannesi kızım 1 yaşında 74 cm di bence normal boyu normal demişti doktorumuz kilosu 1 yaşındayken 2 yaş bebege göre gidiyordu ikimizde uzun değiliz öyle genetik bence bu kadar takılmayın.
Miniktirtil Eymonunannesi şaşılacak derecede hepsi Farklı ölçüyor , sürekli takibini yapan dr ya da hemşireninkini baz alın , geçen ay rahatsız olduğu için 3 dr gittik 3üde boyunu kilosunu Farklı ölçtü kendi dr ne derse o tartıdan ve ölçen kişiden dolayı farklılıklar olabiliyor dedi doktorumuz
Ahuri Merhaba benim bebeğim 8 aylıkken 68 cm di bir de iki ayda 2 cm uzamış doktor takip edecez yapısal olabilir endokrine gönderdiğim hastalarım var falan dedi ben baya üzüldüm 9 aylıkken de sağlık ocağına götürdüm 70 cm çıktı hemşire iyi dedi ben de bir şey anlamadım buarada ben 155 eşim de 175 cm size yardımcı olacak bir yorum değil ama tutarsızlıklar var her yerde sanırım
Eymonunannesi Ahuri baya hem de yani bir de ben doktorumuza götürdüğüm de 8,5 aylıktı. 2 gün önce de sağlık ocağı böyle dedi. Doktor 71 olarak ölçtü, ebe ise 70,5. Ve aile hekimi minyon dedi. 2 gündür kafam da dolaşıyo söyledikleri 🙄
karan0772 Eymonunannesi ay bütün ebeler öyle demek ki bizim de ebe öyle boyunu hep doktordan eksik ölçüyor demek ki onlarda bi sorun var siz doktorunuzu dinleyin en iyisi çünkü bu posttan sonra bende öyle yapacağım 😂