Yagmuryigit Biz bir aylık olduk anneler yarın ilk aşimmız var fakat sütümun yetmediğini düşünüyorum çünkü bebeğim dakika başı emmek istior memede uyuyor yatagna koyunca hemen uyanior ellerini emior aşırı emior her istediğinde veriorum normalde iki saate bir bir saate bir emmesi gerekmezmi aradan 1-2dk geçmeden yatağına koyar koymaz meme arior gözünü açıyor acaba sütümü yetmior ama gün içinde tişörtüm ipislak oluyor varmı başına gelen anne adayları bide bugün dayanamadım mama verdim gene meme arior
dilberhala1 Yagmuryigit Kız benim ki 6 7 saat ara vermeden memede duruyor 😂😂😂😂😂 2 aylık olduk nerdeyse memelerimi kesip vercem eline 😂😂 emzikte tutmuyor 😂 göt düzleşmesi yaşıyorum 😂
merve_kaya18 Yagmuryigit emme refleksi gelişiyor ondan sürekli meme arar çişli bezi varsa her altını açtığında doyuyordur
Muzreis Yagmuryigit aynı bizimki aynısı herşeyi. Bende aç sanıyordum ama ilk 3 ay hep 1 kilo aldı aç degil bende aç mı diye bir iki mama yaptım yine meme isterdi dakika ayrilmazdi ama ac değil kilosuna baktır sen güzel almışsa mamaya alıştırma hiç bu dönem geçici sabret sonra zorla veriyosun memeyi biz 5 aylikk olduk meme reddi yaşıyoruz üç gündür çok zorr
Ardenaden Yoknya asiya kdr oglumda oyleydi surekli meme istyrdu emiyordu uyuyordu koyunca klkiyordu 2 gundur bizde emme durumu azaldi meme de direkt uyuyor iki çekip vala bu asilardan nefret ediorm kziimda meme reddi yaomisti bundada korkuyorm
Yagmuryigit Ardenaden benimkide uyumuyor koyuyorum yatgna hrmen gözünü acior meme arior daha yeni emzirdm mesela gene istior
Ardenaden Yagmuryigit emse surekli kotu emmese kotu wala ne zor is bu is.bnmki farkettm.ki isikta uyumayi seviyor isigi kapatnca goz aciliyor deneyin derim
zeynepve İlk zamanlar bebeğiniz sadece doymak için değil güvende hissetmek için emmek ister. Doyduğunu çişli bez sayısından anlarsınız. Günde 5/ 6 bez yeterlidir. Zamanla emme aralığı uzayacaktır merak etmeyin.
ozgeyenigul Kızım 3 aya yaklaştı, her fırsatta emiyor, gündüz uyumuyor nerdeyse. Doymuyor mu diye düşünüyor insan ama öyle değil, kendilerini memede rahatlatıyorlar. Günlük 5-6 çişli bezi varsa, kilo alımı iyiyse doyuyordur.