Nadiaa merve_kaya18 Eskilerde böyle bir düşünce var. Beveğim bir gün kaka yapmayınca keşke yapsa diyorum, annem de diyorki hergün kaka yaparsa kilo alamaz yapmasın. Hepsi aynı, takmayın kafanıza. Doktor ne diyorsa o 🌸
merve_kaya18 Nadiaa tüm eski mantıkları doktorlar yıkıyor ne güzel bu bize değilde onlara anlatsalar keşke
Menessasmom Sinem1205 bayadır tartışmadı ama şuan 14 falandır sanırım normal ne zayıf ne kilolu kızım
Sinem1205 Menessasmom 1 ay önce 12 kiloydu suan en fazla 12.500 olmustur diye tahmin ediyorum boyu da 80cmdi en son bayadir boyuna kilosuna bakmıyorum 😁
Canda merve_kaya18 eskiler öyle diyor hatta et tutmaz diye tabir varmış çok kakasını yaparsa ama hiç aldırış etme , bebeğim 4-5 kere kaka yapardı sadece anne sütüyle 7 aylık şu an 9 kilo.
Canda merve_kaya18 ek gıdaya geçtiğimizde sadece 1 gün yapmadımo da sünnet yaptırdık narkozun etkilediğini düşünüyorum ortalama 1-2 ye düştü ama hiç yapmadığı olmadı bence ideali de her gün en azından 1 kere çıkmasıdır ☺️
Menessasmom Sinem1205 bende aynı 2 aydır falan gitmedik 😄 bu aylarda kilo alımları çok yavaş ilerliyor
Evaninanasi merve_kaya18 ne yapayım çocuğun poposuna pamuk mu tıkayayım deseydiniz. Hey Allahım ya bu kaynanaların her biri başka model.
merve_kaya18 Evaninanasi aslında çok sever sayarım kendisini çocuk dogurunca azaldı sanki kızı benden 2 ay önce doğurdu bize getirdi o gezmeye gitti hiç kilo almamış dedi kıza demiyim canı sıkılır dedi bana her seferinde zayıf diyor sinir oluyorum
Sinem1205 Menessasmom evet artık büyüdüler zaten hasta olmasında kilosuna cok takılmıyorum 😁 kac kg doğmuştu sizinki kız mı erkek mi
Melisaumy merve_kaya18 ahahah cahilliğin bu kadarı dicem ama yani kusura bakma ya tiş sayısı doyduğunu belirtir gayet sağlıklı bi bebeğin var
Melisaumy merve_kaya18 yani kilo olarak benim kızım 5 ay kadar önde hergünde 2 3 defa dolduruyor maşşallah hatta sırtına çıkıyor yani bazen ilk defa duyuyorum tiş yapmazsa kilo alırı 😂 sen doğru bildiğini yap en güzel kararı sen verirsin ❤️
kagan221_ merve_kaya18 kilo alımı gayet yerinde bebeğin kilosu az doğduğu için ne kadar kilo alsada zayıf diyecekler benim ilk bebeğim hastayıdi 3100 doğdu 5 aylıkti kilosu zor 6 olmuştu belki olmamıştı bile. Şimdi oğlum 3420 doğdu 6 aylık 10 kilo bebekten bebeğe fark eder