Yagmursnn Kızlarrrr eksik bi kaç kilom var günde bir paket sigara içiyorum veeee ne yesem ne içsem yaramıyor var mı önerisi olan her şeye açığım zayıf değilim ama yapılı olmak istiyorummmm 🥲
Sinem1205 Yagmursnn 7adet hurmayı 1 bardak sutte 1 gece bekletin ertesi gün robottan gecirip için bende hicbir sekilde kilo alamiyordum 40kiloydum bununla kilo aldim hafta da 3 kez yapabilirsiniz
MnkKrtl Yagmursnn ilkkez kimo almak için yazan birini görüyorum 😂 eskiden bende ne yersem yiyim hiç kg alamazdım çoçukta bi aldım şimdide gitmiyo 10 kg fazlam kaldı Allahtan hala almıyorum ama veremiyorumda oda değişik 😂 benden alıp size versin Allah bi kaç kg 😂
Nurrrery1 Cicibebe ile keçiboynuzu pekmezini karıştırıp tüketince sonucu sizi memnun edecektir. Besyo okuyan , profesyonel sporla uğraşan tanıdıklarım eksik kilolarını tamamlamak için tüketiyorlar
Yagmursnn Sinem1205 aa ilk defa duydum bunu hemen yapıcam ne gibi etki yapıyor acaba normal hurma dimi kahve rengi olandan
Yagmursnn MnkKrtl bende 40 kiloyla evlendim hamile kalınca aldım çok vermedim ama şuan kilom boyuma göre gayet iyi sadece çok zayıflıktan geldiğim için kendimi yapılı görmek istiyorum 😂 aminnnnn