Mery103 Kızlar merhaba oğlum 14 aylık ama arabayı sevmiyor hiç gideceğimiz yere kadar ağlıyor bebek arabası değil normal araba nasıl oyalayabilirim araba oyuncakları var mı önerdiğiniz sürekli kucağım da oluyor ve beni de aşırı yoruyor gidene kadar
Deletedmom_89 Mery103 siz arkada oturduğunuz için kucak istiyor olabilir sürekli önde oturmayı denediniz mi?
Mery103 yanaklibebek yok pusette duruyordu pusetim genişti bi kaç aydır kucağım da oto koltuğu almayı düşündüm ama durmadığı için almak istemiyorum 29 aylık kızım var onda hiç böyle şeyler yaşamadım aksine arabayı binince uyurdu ve hala bazı zamanlar uyuyor ama oğlum ancak emzirirsem sakin duruyor
sezer2022 Mery103 keşke kucak yerine, pusetten direk otokoltuğa geçseydin 🙈 ben inat ettim yanında bile oturmadım ağlaya ağlaya alıştı otokoltuğa
Mery103 sezer2022 kızım da yaşamadığım için hiç düşünemedim hep beraber arka koltukta gidiyoruz artık aşırı sıkıldım bu durumdan 😅😅
Deletedmom_89 Mery103 ben oto koltuğu kullanıyorum normalde arkada otururdum ve ağlardı sürekli sonra baktım arabayı ben sürdüğümde çıt yok?? Artık önde oturmaya başladım ben öndeysem çok çok sıkılmadığı sürece hiç sesini çıkartmıyor.
Mery103 Deletedmom_89 kaç aylıktı bebeğiniz araba kullanmayı çok özledim asla cesaret edip çıkamıyorum durmaz diye bende arabanın kemerine bağlayıp önde oturmayı deneyeyim bakalım nasıl olacak teşekkür ederim 🌸
Deletedmom_89 Mery103 14 aylık araba kemeriyle bağlamak için çok çok küçük siz bir araba koltuğu edinin bence. Benim oğlum da 13,5 aylık ben oğlum 2 aylık olduğundan beri kullanıyorum araba
Mery103 Deletedmom_89 evet o yüzden hep arkadaydım durmaz diye de oto koltuğunu boşuna almayayım dedim ama bi bakayım olmadı alırım bitane teşekkür ederim