curlymomms kizlar bebegim uykusu varsa veya uykuya geciste kucagimdaysa yüzünü kucagima gömüp sürtüyor yastıkta ise yastığa gömmeye çalısıp sürtüyor internette uykusu varsa sakinlesmek icin yapabildigi yaziyor bebeklerin.. var mi bu durumla karsilasan?
yanaklibebek curlymomms benim bebek gözlerini ovuşturuyor Sürtmeye hiç denk gelmedim kaşınıyor olabilir mi
Redpanda curlymomms benimki de birkaç gündür yapıyor. Uykuya direnme yaşıyoruz, uykusu geldiği halde uyuyamadığı için yapıyor diye yorumlamıştım ben
Aslaninannesi26 curlymomms 5,5 aylık bebeğim de aynı yüzünü burnunu falan üstümüze sürter üstümüz yoksa eliyle kendi yolar gibi yapıyor saçlarını çekip burnunu çekip eliyle yüzüne sürtüyor bu sefer
curlymomms yanaklibebek evet onuda yapiyor bilmemki kasinma durumunu pek bilmiyorum fakat uyku disinda yapmiyor bu hareketi
yanaklibebek curlymomms ne kadar uykusu olsa da ben kafa sürtme yaşamadım ama her bebek farklı Yinede bir dikkat et başka yerine yapıyor mu belki kaşınıyordur
ozlemtuncay46 6aylık kızımda uykusu gelince kucağıma yatar koltuk altıma doğru deşine deşine girer yatar ve çok çabuk uykuya geçer bence aynı şeyi yapıyorlar
elcinklc06 Benim bebeğim doğduğundan beri kafasını sürtüyor. Uykuya geçişte de yüzünü gömüyor. Şuan bile yastıkta yüzünü gömmek istediği için yastık tutuyorum yüzüne çekince ağlıyor. Ve ödüm kopuyor nefessiz kalıcak diye. 3 aylık küçücük ama aklı fena 😪