Melekegemen Kızlar oğlum 5 aylık cok öksürüyor balgamı var fakat atamıyor onu. Antibiyotik ve prospan şurup kullanıyoruz . Öksürük krizine giriyor morarıyor artık öksürükten ama balgam cıkmıyor ne yapabilirim cok üzülüyorum onu öyle görünce
sedaykn Melekegemen https://www.instagram.com/p/BtD1IxZjIrr/?igshid=3ozeikgqogd0 Bu masajı deneyebilirsiniz çok işe yarıyor
Nilya Melekegemen benim oğlum da 1 aylıkken öyleydi zatürre olmuştu 😩 hastanede yattı 1 hafta ilaç aldı sürekli ve bol bol emzir dediler bana. Bir de yüzüstü tutup veya yatırıp sırtına elimi kubbe gibi yapıp vurmam söylendi. Balgam ciğerlerine yapışmasın direkt kakasıyla çıksın diye. Bir de uyuduğu odayı sürekli nemlendirmek işe yaradı. Eviniz de nem azsa daha çok öksürüyor. Bix doktor tavsiyesiyle soğuk buhar makinesi aldık markası beurer. Deneyin isterseniz
Nilya Melekegemen bir de burun temizliği önemli. Tıkalı burun veya geniz akıntısı varsa ökdürüğü tetikliyor
mrs_happy sedaykn aynı yontemı bende solıcektım aen paylasmıssın cok etkılı bu yontem yetıskınlerde bıle 👍🏻