Pamukprenses_12 Gittiğiniz yerler güzel mıydı hangi şehirden nereye balayı için gittiniz nasıl geçti 🤣
tomvejerry Pamukprenses_12 Mersin’e gelin geldim eşim seni denize beş dklik mesafede evimize getirdim işte herkes buraya balayina geliyo dedi
Mrt06 Pamukprenses_12 Bizim bayağı oluyor önce Alanya’ya bi otele gitmiştik orda 3 gün kaldık ordanda başka arkadaşlarımız bodrumda tatil yapıyolardı onların yanına yer ayırttırıp 4 gün de oraya gitmiştik baya güzel geçti
zahide0742 Pamukprenses_12 ben alanyali olunca Karadeniz istemiştim ama git gel uzun süreceği için kemere gittik çok güzeldi😻
Aryaderin tomvejerry bende kars’a geldim eşim buraya kristal kar yağıyor kayak merkezi de var burda olduğumuz süre de kışın kayarız en gğzel tatil demişti 😂😂 evlendiğimde kıştı zaten 😂😂😂
Mrt06 Pamukprenses_12 bu sene de 4günlüğüne Fethiye’ye gittik çocuk denize girsin diye sonra yine aynı arkadaşlarla Karadeniz turuna çıktık kalabalık daha tadı çıkıyor
Tatlican Pamukprenses_12 Sakaryadan muglaya gittik gece 3te sakaryadan çıktık gunduz 12de oteldeydik cok yorulmustum🤣🤣 Ama cok eglendik cok guzel gecti ölüdezide cok sevdik tekne turu yaptik hergece sahilde oturup cekirdek citledik😁
Mrt06 Pamukprenses_12 aynen kafadar kişilerle daha iyi oluyor ama öncesinde iki gün tek kalmak ihtiyaç 😀😀
Prensesin_Annesi_ Pamukprenses_12 Fethiye ölü denize gittil villa kiraladık hem gezdik hem basbasa zaman gecirdik cok güzeldi
Birberenannesi Pamukprenses_12 eşim de ben de Bursalıyız Bursa’da oturuyoruz Marmaris’e balayına gitmiştik otel de tatil de çok güzeldi. Geçen yaz da Marmaris’te kızımızın ilk yaşını kutladık 🤗
winnie Birberenannesi bir bucuk yasinda kizimla ilk defa tatile gitmek istiyoruz o taraflara, otelin ismi neydi acaba, onerir misiniz🙃💫
beyoglu67 Pamukprenses_12 2020’de Zonguldak’tan Antalya Kemer’e gittik balayına Dönüşte geze geze gittik çoğu yeri gezdik