smyynur Merhaba. Bebeğim 2 ay 24 günlük ve uyku problemi yaşıyoruz. Baybay diye bir bitkisel damla duydum, işe yarıyor mu? İçinizde kullanan var mı
Dlk55blt-rdvn smyynur kullanmayın bitkisel dediklerine de bakmayın. Zamanla düzelecek uykuları ilerde gerekirse uyku eğitimi verirsiniz kökten kurtulursunuz. Sadece zamana ve sabıra ihtyacınız var
Sare_nuhaninannesi_05 smyynur valla canım benim kızım 1 yaşında kullanicam diye aldım ama kullanmadım kullandığım zaman vicdan cekecekmisim gibi hissediyorum o yüzden kullanmıyorum.
Dlk55blt-rdvn buseealparslann 3 saatte birse şükredin bence bizimki maksimum 1 saat uyur uyanırdı sürekli emerdi.
smyynur Sare_nuhaninannesi_05 anladım, bende içten içe üzülüyorum ama uykusuzluk omunda bizi de mahvediyor
Dlk55blt-rdvn smyynur 5 aylıktan itibaren uyku eğitimi verebilirsiniz. Kendi halinde malesef düzene girmiyor. 13 ay bekledim daha da kötü oldu. Şimdi akşam 8 sabah 6.30 deliksiz uyuyor şükür. Siz de başarırsınız biraz sabır☺️
Sare_nuhaninannesi_05 smyynur uyku eğitimi alabilirsin cnm ben uyku eğitimi alıyorum şuan ve aldığım eğitmenden çok memnunum kendisi 3 hafta bizimle oluyor 1 haftası alıştırma 2 haftası egitim eğer bir sorun olur çözülmezse +1 hafta daha bizimle kalıyor ve ek ücret ödemiyoruz.
Dlk55blt-rdvn smyynur ben melek uykuda burcu hanımdan aldım.Memnunum tavsiye ederim.Kendiniz de araştırıp kafanıza hangisi yatarsa onunla eğitim alabilirsiniz. Sadece kesin konuşanlardan uzak durun.
rasel Sare_nuhaninannesi_05 merhaba bende esin hanımdan alıyorum :) hangi destek var sizde ? Eğitime başladınız mı
Sare_nuhaninannesi_05 rasel yok canım henüz başlamadık alıştırma haftasındayız pazar - pazartesi başlamayı düşünüyorum İnşallah 😍
rasel Sare_nuhaninannesi_05 benim bebeğim 5 aylık ayakta sallanma var inşallah bırakırız :) biz de hazırlık aşamasındayız sizde hangi destek var