Ozge_5555 Kızıma bayramda slopet takım istiyorum onerebileceginiz bir site var mı bakıyorum ama denk gelemedim bir türlü bayramda 17 aylık olacak
Sarikuzumalp Ozge_5555 Salopet giydirmeyi çok seviyorum ben. oğlumun dolabının yarısı neredeyse hep salopet ve hepsini lcw dan aldım oraya bir bakın isterseniz 🥰
OptimusPrime Ozge_5555 Ben miabambimden aldım ayıcıklı salopet. Çok güzel ☺️ Instagram’da satışları da var, Trendyol dada satıcılar.
OptimusPrime Zeytin-gozz1 benim oğlum 2,5 yaşında ben 3-4 yaş bedenini aldım. Tam oldu paça boyu uzun geldi. Ama satıcı bebeginze uygun iletişime geçiyor. Boyu kilosu böyle diye ınstagram’dan yazın yardımcı olurlar bence bana çok oldular sagolsunlar
Ozge_5555 OptimusPrime genelde Instagram satıcılarından alış veriş yapmıyorm dolandırıcılık çok diye ama siz alış veriş yapmışsıniz dediğiniz yere trendyoldan baktım güzel şeyler varmış
OptimusPrime Ozge_5555 ben kendilerini Trendyoldan keşfettim. Sonra etiketlerinde Instagram adresleri yazıyordu ordan da iletişime geçtim. Öyle sipariş al ver beden değişimi yap falan. Güveniyorum yani :) bir de insatgramda markaminik güvenilir başka bilmiyorum
Cicektebenimcicekligunlerde Ozge_5555 ebebek uygulamasında indirim ve kuponlar oluyor yazlık kot salopet 45e almıştım yumuşacık çok güzeldi yine ordan bakacağım