Kubra2646 Cansumeryem hulyacakahve mamanın içeriğine bakabilir misiniz inek sütü varsa ona d olabilir o tarz bi şey yakın zamanda birinde duymuştum içeriğinde inek sütü olmayan özel mama almışlardı. Eğer gitm durumunuz varsa bi doktora görünüm tabi onlar hemen söyler test yaparlar .
Merius Cansumeryem 112 yi ara bilgi al ne yapmam gerekiyor de söyle durumunu param yok eşim de yok sizin önerebileceğiniz bisey var mı de kaybedecek bişeyin yok canım arayıp sor onlar belki bisey söyler
Cansumeryem Merius bugün sağlık ocağına gittim beebgimle 45 gün dolana kadar bakmıyorum ben dedi ama bebegin genel durumu iyi görünüyor dedi olmazsa yarında 112 yi ararim canım ama bilgi verirler mi ki
Smyrnaasimrani Cansumeryem hangi semttesin hava yağmurlu arabamız olsa alır götürürdüm sizi daimi doktorunuz varsa arayın isterseniz. Ateşi filan var mı
Cansumeryem Smyrnaasimrani Allah razı olsun canım bugün sağlık ocağına gittim dr.un dediği çok saçmaydı 45 günlük olmayınca ben bakmıyorum yenidoğan a ama bebegin genel durumu iyi gibi gorunuyor dedi çankaya dayim
Merius Cansumeryem şuan ararsan verirler diye biliyorum gün içinde hastaneye gidin filan derler ama bu saatte bunu oneremeyecekleri için yardımcı olabilirler emin değilim ama ara ne kaybedersin