Glrmila sizin yoruma da baktım. Sizde 3 ünsüz beraber oyun kurun. Mesela puzzle yapın, beraber büyük resim defteri alıp parmak boyası, ya da sulu boya, ya da elinizi boyayıp el basma gibi, sonra elektrik bantları var renkli mavi siyah onlardan yerlere yollar yapıp araba yarıştırın, arada yolluğun altına yapıyorum, oynayıp halıyı açıyorum, ya da bir leğene köpüklü su yapın eşinizle beraber oturup oyuncak yıkayın, aslında erkekler oyun oynamayı sevmez ama hep birlikte 15-20 dk bu şekilde oynasınız ve eşiniz çocuğunuzun o mutluluğunu görse yavaş yavaş oda oyun öğrenip oynamaya başlar. Instagram da anlık izler diye bir sayfa orada baya oyunlar paylaşıyorlar. Birde ara ara çocuğunuzu babasıyla evde kısa süreli beraber bırakmaya çalışın. Süreyi zamanla uzatın, beraber parka gittiğinizde babasıyla oynaması için siz geride durun, babası sorumluluk alsın. Çocuğunuz büyüyor ve hergün yeni şeyler öğreniyor bu arada agresifliği ondan. Ama sakın ağladığı zamanlarda tavrınızı değiştirmeyin, şuanki tutumlarınız ileriyi etkileyecek. Hayırı sürekli değil yeri geldiğinde kullandığınızda onun hayır olduğunu bilecek. Kısaca ailecek aktiviteler yaparak başlayın sonra babayla bırakın siz yanlarından ayrılın.