selinnnnnnnn Kızlar oturuyordum öyle bi düşündümde bebeğim 2aylık bi düğme olsa bassak bi anda 3,4yaşına gelse istermiyim diye düşündüm ama bu halleri Bidaha gelmez diye zorlasada bu günler basmazdım diye düşündüm siz napardınız 😂🥰
canan6668 selinnnnnnnn valla büyüdükçe dertleride büyüyor iki kızım var bide oğlum kızlarım 7 6 yaşlarında oğlum 20 aylık oğluma bile ne çabuk büyüdü diyorum kızlarımı hiç görmüyorum bile büyümüşte ilkokula başlamışlar okuma yazma öğrenmişler keşke küçük kalsalar hatta 🥹💕
arya2 selinnnnnnnn kızım 5 yaşına girecek. Ne ara bu kadar büyüdü anlamadım. Zaman çok çabuk geçiyor.
selinnnnnnnn canan6668 böyle nası büyüdüler anlamadım diyorsunuzya ben inanamıyorum sanki bu günler hiç geçmeyecek gibi 😂
Meri-Mel canan6668 Ay maşallah Allah bağışlasın ben birinciden sonra koptum siz 3 tane evlat buytuyorsunuz 💓😊😌🤲🏻
selinnnnnnnn Deletedmom_106 Bencede o zorluk bakınca aslında tatlı geliyor annelik delilik diye boşuna dememişler galiba 😂
ceylan34 selinnnnnnnn prematüre annesiyim "ne zaman büyücek diye ağlardım hep, zaman geçmiyordu şimdide 9 aylık oldu niye bu kadar hızlı büyüdü diye duygulaniyorum anneler kapatılsın.😂😂😂
canan6668 Meri-Mel Amin canım insaAllah cümlemizin evlatlarını RABBIM bu fedakarliklarmizin sabirlarimizin mükafatını versin insaAllah hayırlı evlatlar olsunlar insaAllah 💕🌷
kimbumadam selinnnnnnnn 3,4 yaş çok daha zor değil mi yaa Sürekli bir şey öğretmek zorundasın Ağzından çıkana yaptıklarına dikkat etmek zorundasın😂 Kreş sorunları sürekli hasta olması bitmeyen istekleri Tuşu kaldırın acil😂
Yenianne2731 selinnnnnnnn selinnnnnnnn suan 2 aylik bebegim ve 3 bucuk yaşında oğlum var ikisinin yeri ayrı ama suanin tadını çıkartmak cok guzel
Bafrapidesi selinnnnnnnn yeni dogdugu zamanlarda ilk 3 ay kesin basardm kafayi yemistm cünku suan 5 aylik basmazdm cünkü hergn yeni birseyler ogrenip yapiyor onun buyudügünü grmek cok guzel
scinar selinnnnnnnn asla basmazdım ya ben onun yerine sonsuz enerji butonu falan olsada her saniye bebeme bakarak gecirsem 😅😅