Ozlemm16 ben 4. Ayda rutinlere basladim 6. Aya kadar hersey cok guzeldi. Dis donemiyle borlikte tamamen uykularimiz bozuldu. 8. Ayda durum tamamen kontrolden cikmisti salliyordum emziriyordum surekli uyusun uyusun diye kafayi yemek uzereydim sonunda pes ettim9. Aya geldik artik akışina biraktim sonucta oda uyuyacak yani uzayli degil ya ben ona uyum sagladim azaltma yontemiyle sallanmayi birakmisti. Uykusu gelince Kedi gibi bacaklarima surtunuyo o zaman tmm bu cocuk hazir diyorum. Aksamda uykusu gelince emziriyorum derin uykuya gecmeden birakiyorum besige birde uyku arkadasi verdim ona besiginde duruyo ona sariliyo dönerken uyaninca. Oncelikle sunu kabul etmek gerekiyo artik onlar birer birey ve her bebek birbirinden farkli bu aylarda kendi duzenlerini kurmaya basliyorlar kendi oyunlarini kuruyorlar evde gitmek istedikleri yere gidip istedikleri oyuncakla oynuyorlar biz israrla onlari kendi kalibimiza sokmaya calisiyoruz. Benim uykum var oda uyusun ben salonda oturmak istiyorum oda burda dursun ama olmuyor. Biraz gozlemleyin belki cozulur. Her bebek sabah 6 da uyanip gece 8 de yatacak diye birsey yok belki 8 de uyanip 10 da uyumak istiyordur.