Aryamlinamom Bu hapa başlamayı düşünüyorum kızlar doktorum tavsiye etti , yan etkisi olarak neler yaptı size şuan kiloluyum daha da kilo almaktan korkuyorum ama deneyeceğim bir ay bakalım tecrubelrinizi yazar mısınız
Abaegrk Aryamlinamom ben 3 4 kilo aldım kullanırken. Kilodan daha sıkıntısı bende kan pıhtılaşmasi yaptı şans eseri öğrendik ölümden döndüm. Dikkatli kullanın pıhtı atma riski var bir süre kullandıktan sonra hastaneye gidip d-dimer testi yaptirabilirsiniz
Dmt-01 Aryamlinamom ben kullanıyorum 5 aydır filan ama öyle kilo problemi olmadı ama sanki cinsel istekszlik yapıyor gibi geldi bana zaten pek istekli değildim o konuda şimdi hiç istemiyorum valla
tazeanne___ Aryamlinamom ben toplam 2 yıl falan kullandım hla kullanıyorum hiç yan etkisi olmadı kilo da yapmadı zaten doktor demişti yan etkisi en az olan hap diye ben memnunum
Ayse5100 Aryamlinamom bende burda durayım bende bu hapa başlamayı düşünüyorum kullanacağım ilk doğum kontrol hapı olacak endişeliyim
Aryamlinamom Abaegrk öyle mi çok geçmiş olsun , korktum şimdi yüksek tansiyon problemim var zaten gebelik zehirlenmesi ile doğuma alınmıştım o test dediğiniz nedir acaba kan yoluyla mı bakiliyor
Aryamlinamom Dmt-01 sanırım kilo işi bünyeden bünyeye değişiyor,yan etkilerinden de isteksizlik yazıyordu
Tazeannne98 Dmt-01 peki kide bunaltısı yapıyor mu bende diana kullandım ama beni çok kötü yaptı aşırı mide bulantısı baş ağrısı yapıyor yasmine geçmeyi düsünıyorum bende ama hepsinin yan etkileri aynıymış diye okudum
Abaegrk Aryamlinamom evet sağlık ocakları yapmıyor hastanede yaptırın. Kan pıhtılaşmasina bakılıyor. Normal zamanda 170 olan değerim o hapı kullaninca 1080 olmuştu
Dmt-01 Tazeannne98 bende mide bulantısı yok olmadı yani baş ağrısıda adet olmadan birgün önce oluyor ama haptan mı migren mi bilmiyorum bugün nörolojiye gidecem baş ağrısından dolayı
iby Tazeannne98 mide bulantiniz ilk gun basladimi benim iki hafta iyiydim ama 8 gunden sonra cok mide bulantısı yapti
Aryamlinamom tazeanne___ umarım bana da aynisi olur çok teşekkür ediyorum yanıtınız için,sevgilerle…🌸
Aryamlinamom Ayse5100 evet benimde ilk 330 TL dün aldım eczaneden adetimin 4.gunu başlamam gerekiyormuş ayın sonunu bekleyeceğim mecbur
Busra986532 Aryamlinamom bana hepsi kilo yaptı denedim. Yazz en iyisi dedi dr hiç kilo yapmadı. Diğerleri baş dönme bile yaptı bnde. Hangi dr dediysem yazz en iyisidedi
Busra986532 Aryamlinamom gittiğim en iyyi drlar hepsi yazz sen zaten en iyisini kullanıyorsun dedi pahalı biraz. Kadın hastalığından çok çektim ben