theblackvirgo Merhaba anneler dün kızımı banyo ettiricektik soydum sadece göğüs kismindagobek deliğinin oraya kadar nokta nokta böyle kirmizliklar ama sanki geçmişte ben yeni goruyorum gibiydi çok kırmızılık yoktu yani alerji testi yapmadık hiç herşey cikmiyomus bildiğim kadaryliyla bı tuhaflik yok keyfi yerinde ama o ne işte bu arada deterjandan değildir çünkü kızıma bebek deterjanı kullanıyorum asla bizimkini kullanmadim yediği biseymi bilmiyorum resim aticam Bı tanesini flashla çektim gözüküyor galiba
Rumeysaden theblackvirgo hiç hastalandimi bu ara enfeksiyon döküntüsüne benziyor benim bebeğimde olmustu hafif hastalanmisti doktor enfeksiyon döküntüsü demişti insan farkedemiyor ama korkulucak bişey değil geçiyor kendisi
Umutveannesi theblackvirgo bizde de aynı durum olmuştu, tahliller temiz çıkınca alerjiktir demişlerdi. Farklı bir şeyde yememişti ama böyle olmuştu. Bir kaç gün sonra geçti kendiliğinden. Aynı dediğiniz gibi göğüsten göbek deliğine kadardı ve sırtında da vardı
theblackvirgo Rumeysaden valla hiç daaha bişey yaşamadık maşallah çok iyi dün de elmalı bebek pudingli yaptim ondan ki oldu noldu anlamadım ya test mi yaptirsM bi
theblackvirgo Umutveannesi oylemidir acaba geçmiş gibi alerji testinde kan ki alıyorlar yoksa idrar testiyle falan mı bı yaptırsam mi ki kafama takıldı bisywi varsa da en azından önlem alayım
Umutveannesi theblackvirgo biz acilden girmiştik oğlum hastaydı o zaman. İdrar ve kan tahlili yapıldı ama temiz çıkınca alerjiktir dendi
Umutveannesi theblackvirgo bir iki güne geçecek gibi olursa götürmeyin derim ama yediklerini takip edin
theblackvirgo Umutveannesi kız geçti çok şükür ama aklımda bin tane soru acaba niye oldu bu ay kontrol var o zaman soracağım bı test yapsalar iyi olucak