pozitifanne06 4-5 aylık bebekleriniz gündüz kaç saat uyanık kalıp kaç saat uyuyor? Benim kızım son 1 haftadır falan düzeni çok degisti, sürekli kucakta uyumak istiyor saatlerini düzenlemek istiyorum 3 uyku diyorlar ama 4-5 uyku yapıyoruz biz hala.
aysebb pozitifanne06 4 ay 21 günlüğüz. 4 uyku yapıyoruz bizde, 5. si gece uykusuna geçiş oluyor. 1,5-2 saat arası ayakta kalıyor. 40-45 dk uyuyor. 3 uyku için şuan erken 6. aydan sonra olabilir 3 uyku
pozitifanne06 aysebb biz de öyleydik ne olduysa değişti birden. 1 bucuktan beri kucağımda uyuyor hala uykusunu alamamış koysam uyanıyor inşallah o düzene geri döneriz
Zmh0311 pozitifanne06 çok huysuz uykusu var ama uyumuyor ne yaptıysam işe yaramıyor 12 de uyuyor gece 3 te uyanır emmek için 7.30 ta uyanıyor sonra 9.30/10 gibi uyanıyor 12 ye kadar uyumuyor sürekli beni yanında istiyor 2 dk mutfağa gitsem terk etmişim gibi ağlıyor çok yorucu
aysebb durukusmom Ben öyle görmüyorum paylaşılan tablolarda uyku pencerelerinde vs. Benim kızım sabah 7.30 da kalkıyor akşam 8.30 da yatıyor. Bu süre içinde nasıl 3 uyku yapsın daha bunun için küçük. 4 çok normal yani
durukusmom aysebb Benimki de sabah 07.30 uyanıyor akşam 19.30 uyuyor. İlk uykusunu uyandıktan 1 saat 45 dakika sonra yapıyor ve 2 saat uyuyor. Sonra 2 saat uyanık kalıp 1.5 saat civarı uyuyor. Sonra 2 saat uyanık kalıp 30-45 dakika arası bir şekerleme yapıyor. En son yine 2 saat uyanık kaldığında 19.30-20.00 arası uyku saati gelmiş oluyor. Siz muhtemelen uyanıklık süresini sağlıyorsunuz ama uyuma sürelerini sağlayamıyorsunuz haliyle 4 uykuya çıkıyor. Uyku sürelerinin uzaması için desteksiz uyumayı öğrenmesi lazım. Sağlıklı olan aralıklar benim yazdığım gibi
Zmh0311 pozitifanne06 onuda denedim bizde işe yaramadı benim kız özgür ruhlu ne zaman isterse o zaman uyuyor😂
Aselincimom durukusmom benim kızım 4 ay 1 günlük hala 4 uyku yapıyor gündüz ben 3 uyku diye biliyorum yanlış bilmiyorsam henüz ilk bebeğim ama maalesef kızım uyku süresini az tutuyor yarım saat falan acaba uykusunu tam alamadığı için mi hala 4 uyku nasıl yapabilirim 3 uykuyu
durukusmom Aselincimom bebeğiniz destekli mi uyuyor? Uyku süreleri kısaysa 4 uyku yapıyordur ama sağlıklı olan minimum 1 saat uyuması. Zaten benim yazdığım şekilde düzenli uyursa 4 uyku olması imkansız, 3 uyku tam sığıyor. Kısa uykular maalesef destekli uykudan kaynaklı. İmkanınız varsa uyku eğitimi tavsiye ederim
durukusmom aysebb uyku eğitimi düşünmez misiniz? İşiniz çok kolaylaşır. Valla bizim hayatımız o kadar olumlu etkilendi ki artık herkese tavsiye ediyorum forumda kime denk gelsem yazıyorum
aysebb durukusmom Düşünmedim hiç çünkü en az 40-45 dk uyuyor daha az uyuduğu olmuyor öyle 15-20 dk falan uyuyup kalkmıyor yani. Uykuya geçişleride çok zor değil. Birde gece uykusuna geçtiğinde de saatlerce uyanmıyor sürekli kalkmaları yok. 2 kere emmeye kalkıyor. Geceleri uykumu alıyorum uykusuz kalma durumum yok bebeğim doğduğundan beri uykusuz kaldığımı hatırlamıyorum zaten. Eğitimlik bir durumumuz düşünmüyorum kısacası. Ama tabiki desteksiz uyuması en iyisi 👍