ayseee_ Umutunannesi_ tavuklu mantar sote,pilav,salata 🌸 iki gündür çorba içiyoruz yeter çok sevmiyoruz zaten eşimle 😂 siz ne yapıyorsunuz
Emir_mom Umutunannesi_ Mercimek çorbası Tavuk sote Pirinç Pilavı Ispanaklı börek Köz patlıcan salatası.
Umutunannesi_ ayseee_ benim aklımda da tavuk haşlama pilav var ama canım tavukta istemiyor sanki yemek arayisindayim😂
aytas 2 gündür et yemekten gına geldi 😂 Mercimek çorbası Barbunya Pilav İstiridye tatlısı bugünde böyle
Fyznr0604 Umutunannesi_ 3.gün menü 🌼dünden kalan yoğurtlu kesme erişteli çorbam var 🌼et sote 🌼bulgur pilavı 🌼salata 🌼ayran 🌼tatlı olarakta kolaya kaçacağım puding var
aeu Umutunannesi_ eşim özellikle dolma istedi dolma cacık şehriye çorbası. Bide. Ispanak böreği yapcam ins bebekten fırsat bulursam🙄🙄 sizler ne yapacaksiniz
KuzeyinAnnesi03 Umutunannesi_ İskender tarhana çorbası pilav yoğurt ve acı biber turşusu lahana sarması var canım. Tatlı da yapmayı düşünüyorum ama ne yapsam bulamadım
prenses_prens Umutunannesi_ Mercimek çorbası Güveç(taş fırına gitti pişmeye) El açması yoğurtlu erişte Sarma Börek Salata Güllaç Misafir menüm annem, babam, abimler gelecek🌸