mobesebesir
efecan2020
Hep-sevgiden
queen_bee
Allah rızası için yardımcı olun geçen ay başında gittik öğle saatinde olduğu için derin uykusu olmadı emzik olmaması lazımmış ve ebeveyn tarafından hareket etmemesi için eli kolu vs tutulmaması lazımmış. O şekilde derin uykuda olması için çok aşırı yorulmuş olması gerekiyor. Kafasına kremlenmiş kablolarla beraber nasıl hiç uyanmadan tutulmadan uyusun. Bu arada bebeğim 3 yaşında hiperaktif. Yarın bu sefer sabahtan eeg çekimimiz var verilen kâğıda göre gece 2den itibaren uyumaması gerekiyor. Atarax şurup yazmış doktor ama bebeğim dediğim gibi hiperaktif çok zor bebek, yenidoğan döneminde bile uyumuyordu kolik bebeğe yakındı çok zor günler geçirdim o zamanlarda dediler uyuması için panason gibi bir şey (ismini yanlış yazmış olabilirim) verin dediler o zamanlar bile vermedim şimdide vermek istemiyorum haliyle ama ne yapacağımı da şaşırdım yine uyumazsa çekim olmazsa. Ayrıca sene olmuş 2026 hâlâ çocukların bebeklerin kafasına kremle kablolar takılarak bakılıyor, direkt kafaya geçirilen şapka gibileri varmış her hastanede olması gerekir normalde nelerle uğraşıyoruz ya