Eda95 Merhabalar 5 ay 18 günlük bebis için hangi eğitici kitap veya oyuncak tavsiye edersiniz ? Şimdiden verebileceğim minik gelişim özellği bilginiz var mı acaba teşekkür ederim
Muhammedtrn Eda95 ben labirent demirlerinden almıştım kondisyon için. Çok seviyo boncukları demirlerden geçirmek keyifli geliyo. İsmini bilmiyorum ama 100 parçalı kule vs yapılan oyuncaktan aldık. Tabi o zamanlar yapamıyordu ama şimdi 1 yaşında kendisi takıp çıkarıyor.
Muhammedtrn Eda95 birde renkli toplar aldık pilsan. Küçük büyük farketmez. Atmayı tutmayı yuvarlamayı o şekilde öğrendik. 😊 Arabamız var ama hiç sürmüyo tv kumandasına teker taksak daha çok sevecek sanırım 😄
Eda95 Muhammedtrn 😂 bizde şuan daha çıngıraklı oyuncaklarla ve sesli oyuncaklarla oynuyoruz çok seviyor. Ama duyusal gelişimi icin kitap almayı düşünüyorum
Muhammedtrn Eda95 kitap okumayı denedim çok. Ama pek tınlamadı 😄 başka yerlere gidiyo geziyo şarkı mırıldanıyo dinlemeyince bıraktım 🙄
Muhammedtrn Eda95 başlığa kayınvalide yazsaydınız yorumlar yağardı bu arada tek ben yazmışım 🥴 kimsenin fikri yok sanırım ya da gerçekten ihtiyaç duyulan konulara çok duyarsızlık var 😒
Milagros 6 aylık olduk hala piyanolu oyun halısı ve renkli ışıklı oyuncaklar çıngıraklarla oynuyor kızım zeka kartları var bu ara ilgisini çeken aktivite masası almayı düşünüyorum kitap okumak falan pek umursamıyor beni