Deletedmom_82 Başvuru yapmıştım kabul edilmiş ne kadar yaticak nasıl takip edicem bı aydınlatın kızlar
cigdem12345 Deletedmom_82 e devletten sosyal yardım bilgileri sorgula diye bir yer var yazın sonra adınız falan çıkacak ordanda Detay yazan bir kısım var ordan miktar ve yatacağı gün yaziyor
ceylan34 Deletedmom_82 çok fazla vermiyorlar biz 3 kişiyiz 1200tl veriyorlar ona da şükür, doğumdan önce 2 kişi olduğumuz için 850 alıyorduk doğumdan sonra 1200 oldu.
Mmdr Deletedmom_82 bu ay yatmasa öbür ay yatar en son 1200 TL yatiyordu benimkini kesmişler tasindigimiz için tekrar başvurdum yeterince zengin olmadigim için onaylamamislar
cigdem12345 Deletedmom_82 arada bakarsınız çünkü ilk defa çıkmış yatınca orda yazıyor sonra PTT ye gidiyorsunuz size kart veriyor
cigdem12345 Deletedmom_82 kabul edilmiş yani yatmaya başlıyacak artık arada kontrol edeceksiniz detay kısmından orda para miktarı da yazacak belli bir süre geçtikten sonra ama benim bir 10 gün falan sonra yatmıştı ve pttye gidip kartınızı alıp atmlerden çekmeye basliyacaksiniz
cigdem12345 Deletedmom_82 bize kart vermistiler o kartla her ay pttden çekiyoruz ayın 10 u gibi yatırılır her ay
Minikaslanbey Deletedmom_82 kac gunde onaylandi bende basvuru yaptim gecen ayin 21inde daga surec devam ediyi diyo
Taha19- Kart başvurusuna gerek yok zaten PTT den kendileri veriyor ayrıca e devletten PTT kısmın da yatacağı gün yazar bende 1200 alıyorum