sema_068 eymenaren41 Ankara’da oturuyorum. Genelde sünnete uygun yapanların tanıdıkları oluyor. Genel bir hocaları vs oluyor. Giderseniz sorae mısınız Ankara’da var mı tanıdıkları
mehlika0 eymenaren41 gaz sancısı çektiği için emmek istemiyo olabilir karnını ve ayağını sıcak tut su tulumuyla yakmadan ısıtın ben icirdim çay kaşığı çok ağladığında
12ayaegulll utkummm https://ty.gl/b8gz6n6ln3 link attım şuanda kurulu değil maalesef ailemin evinde kaldı 🥰
utkummm 12ayaegulll ama sallamadan duruyo mu kucuk besiklerden var bizde sallattirip duruyo yoksa aglayip duruyo hic kalkip is yapamiyorum tuvalete bile zor gidiyorum arkamdan aglayip duruyor😢
12ayaegulll utkummm biz eşimle tavana kurduk sallıyorum uzun sallanıyo en azından tuvalet yeme içme işlerim yapıyorum
sema_068 eymenaren41 anladım bizimki de sadece mama kullanıyor. Ama bu çocukla ilgili bence emerken daha kötü karnı falan şişiyordu. Bizimkinde gazdan çok reflü problemi var. Ben alerjik olduğu için bağışıklığı güçlensin diye yaptırmak istiyorum
eymenaren41 sema_068 be kadarlık bebişiniz yaptr derim ama çok iyi araştr herkes yapıo ama lagyle yapmk farklı
sema_068 eymenaren41 6,5 aylık. Aynen zaten düzgün birini bulmak zor. Yeni moda şeklinde değil sünnete uygun olması lazım
eymenaren41 sema_068 evet keşsnlikle yani çıkan kandan hastalığın varsa onu bile bilio bizimki mesele gerçekten çok bambaşka biley kendime yaptırıyorum inan annenden yeni doğma gibi rahatlıyo insan