Cigdemgulay Bebegum uc aylık kac saatte bır mama vermelıyım sız nasıl verıyorsunuz sadece mamayla beslenıyoruz buarada
Laproffessora Cigdemgulay merhaba, bebeğim üç aylıkken sadece mama ile besleniyordu. Her 3 saatte bir besliyordum.
Defnedilan34 Cigdemgulay 2 saatte bir 60 cc veriyordum artık 3 saatte bir 90 cc vermeye başladım canım 2 aylık olacak
18gokdeniz Cigdemgulay Benim bebeğim 43 günlük 2 saatte bir 90 cc veriyorum. 3 saati uyursa doldurabiliyoruz eğer uyumuyosa 2 saati beklemediği de oluyo valla.. Bence bebekten bebeğe değişiyo ☺️
Laproffessora Cigdemgulay gittiğim her doktor o dönemlerde 3 saatte bir demişti sadece mama yediği için. Cc’yi bebeğe göre ayarlayın. Üç saatte bir 90 cc normal gibi. Zaten doyduğunda bırakacaktır biberonu bebişiniz 😊
arascml Bizde 2.5aylığız 3saate bir 90cc veriyodum ama yetmiyor artık 2.5 saate düştü .acıkınca ellerini yemeye başlıyor😊
ozlemsenel Biraz da bebeğe bağlı canım sık beslenirse az az alır ama sık içmiyorsa bi seferde 120-150 ml içer, ben 120 ml veriyordum bi seferde
tugceilealin Benim bebegim 45 gunluk bende 3 saatte bir 90 cc veriyorum kizlar geceleri nasil yapiyorsunuz 3 saatte mutlaka kaldiriyormusunuz ?
Selinserin tugceilealin Ben doktoruma sordum bir kere kaldırdığimda sıçradı ve agladi. Kaldırmana gerek yok acıkınca kalkar zaten dedi. Bebeklerin %70 üç aydan sonra tüm gece uyuyabiliyor zaten dedi 2 aylığız