durununannesiiiiii Kızlar bana bi bebek uyutma tarifi 😂😂😂 bebem uyumuyor uyusa da 5 dk sonra uyanıyor napim sütüne uyku ilacı mı koysam 😂😂😂
durununannesiiiiii Hayriyeye şakası bir yana ne zaman d vitaminini akşama bıraksam uyumuyor uyku açıcı özelliği mi var acaba anlamadım 🤦🏻♀️
dkf durununannesiiiiii O her uyudugunda sizde yanında uyuyun ben öyle cözüm bulmuştum benimde işime geliyodu 😂
Zeynali durununannesiiiiii evet uykudan önce alınmaması lazım uyku açtığını dinlemiştim birkaç doktordan o yüzden sabah öneriliyor
etuerk durununannesiiiiii d vitaminin uyku alıyor evet, güneşin de gündüz etki ettilğüni varsayarsak d vitamini sabah kahvaltı sonrası alınması gerek
sinoli durununannesiiiiii Sabah verilmesi gerek içerisinde ki madde uykuyu etkiliyormuş bende bir süre sizim gibi yapmıştım🫣
durununannesiiiiii dkf uyumuyor ki yanına yatıp uyuyayım üstüne bir de ev işleri kalıyor sağım yapıcam onu bile yapamıyorum şuan 🥲
Zeynali durununannesiiiiii rica ederim hatta yağlı bir şeyler yedikten sonra yani kahvaltı sonrasi en uygun vakit vermek için 🌸
dkf durununannesiiiiii seni cok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun geceden öglen 3 bile gördüm benim artık dayanacak dermanım yoktu onun gözler hic uyku yokmuş gibi acıktı çok şükür gecti o günler doktora bile götürdüm yok birseyi dedi siz uyuturken uyuyosa o bile yetiyodur ona dedi sonra uyanıklık süresini uzattım da uykusu düzene girdi