Miraa-1 Arkadaşlar bebeklerinize cici bebe bisküvi verşyor musunuz veriyorsanız günde kaç tane neyle veriyorsunuz?
yokolmaz Miraa-1 cici bebesini evde kndim yapiyodum ,şuan 20 aylık vermiyrum ama ,arada birde olsa evde yapıp eline verdiğim oluyodu.
SeverusSnape Buseniz_02 kahvaltılık veriyorum. Cicibebe yerine verilebilecek birçok sağlıklı alternatif var.
SeverusSnape Buseniz_02 4,5 yaşında. Daha öncesinde de hiç vermedim. Aynı şekilde kahvaltılık veriyordum.
Aybuke54 Miraa-1 ben cici bebeyi dört tanesini eziyorum içine tatli kaşığı yoğurt ve yumurta sarisi koyuyorum veriyorum sabahlari bazen geceleri de mama yapmaya usenince biberona 5 tane koyup calkaliyorum suyla yiyor tok tutuyo vermeyin diolr ama ben kimseyi umursamadim verdim
terliklerimlegeldim Miraa-1 Hiç vermedim, vermem de. Evde kendim yapıyorum. Paketli gıda zaten yok, ama cici bebelerin içinde ekstra palm yağı var. Çok çok zararlı. Hiçbir faydası olmayan bir şey hazır bebe bisküvileri.
livanurvealpinannesi61 Miraa-1 hazır bisküvi hiç vermedim çocuklarıma. Sağlıklı değil. İçinde çok fazla şeker var.