Elistos1 Grip bir kaç gündür ateşlendi çok huysuz elimi dişine atınca durdu bu diş mi çıkarıyor ne zaman biter bu ne yapabilirim bunu hafifletmek için lütfen akıl verin 🙏🏼 gecem gündüzüm kalmadı mahvoldum iştahı gitti yemiyo içmiyo
theblackvirgo Elistos1 benim kızda ciğer enfeksiyonu olmuştu meğer hem hastalık hem de dismis ikisi bir anda geliyor şuan sizinki dış çıkarıyor ha patladı ha patlicak belli aşırı
Mom-68 Evet diside geliyor sulu şişliği varsa dondurin verin oyoksa meyve emzigine sütünüzü döndürün verin soğuk kompleks iyi gelir
ipeku Ah cnam bizde ayniyiz resmen dunden beri yeni uydu cocuk uyunuyor kesinlikle dis patladi oatlicak bizimde ama kac gun surer daha blmem :((
Elistos1 ipeku benim bebeğim birde üstüne hasta iyice kötü ne uyku var ne iştah sürekli ağlıyor kucak istiyo yıldım yeminle
Elistos1 sokaklahmacunuu ben yaptım verdim delirdi resmen ve öyle suyun buzu gibi düşünmeyin hemen çözülüyo ağzında bitince sinirlendi baya iyi geldi
Elistos1 ipeku gerçekten öyle Allah beterinden korusun evlatlarımızı inşallah ama hasta oldukları zaman da çok kötü oluyorlar 😔
ipeku Elistos1 oyle canım gercekten cocuk hastaligi bambaska allahim saglik versin butun yavrularimiza
Elistos1 theblackvirgo evet dişte var ama bizimkide enfeksiyon kapmış maalesef 1 haftadır hastayız daha da kötü oldu böyle