23Erkncikus 11 ay 20 günlük bebegim sürekli Yni kelimeyi tekrarliyo sürekli camasir makinesi dönerken ozliyo plastik motorunun tekerleğin donderiyor sürekli küçük arabaların tekerleğin donderiyor bu belirtiler otizim mi annwler
Elsnazan 23Erkncikus Her bu belirtileri olan otizm diyemeyiz meraktan bakıyorlar bence çok aklınıza takılıyorsa doktora götürmeniz daha doğru
karanikoannesi 23Erkncikus göz teması cee oynaması anneyi tanıması yabancıda aglaması varsa korkmayın her bebek tekerle oynar benımkıde bayılıyor döndürmeye makına hastanesı alınca ağlıyor sorun yok saydığım şeyler kıymetli :)
23Erkncikus Elsnazan haklısınız etken doğum yaptım vr normal yaptırdı doktorum.acilma vardi o yuzden korkuyorum dogumdan kaynaklı oluyormuş. Bi yazı okumuştum olmaz inşallah hayırlısıyla
tuygun Canım benim için rahat etsin kesinlikle götür sadece bu belirtilerle tanı konmaz Göz teması var mı alıcı dili ifade edici dili nasıl
Babykan Bunlar otizm olduğunu açıklamaz normal şeyler aslında fakat çamaşır makinasını izlemesine çok izin vermeyin zararlı olabilir