Esraprm Merhaba kızlar bu ay sonu doğum günümüz var. Nasıl bir şey giyeceğim bilmiyorum karar veremedim sizlere danışmak istedim siz ne giydiniz nasıl yaptınız fotoğraflarını bekliyorum :)
Edo_yekta12 Esraprm bizim bebişin de doğum gününe çok az kaldı ve bende bilmiyorum ne giyecegimi ya çok zormuş. Öncelikle bebişin kız mı erkek mi ? Kızsa pembe elbise giyebilirsiniz toz pembe güzel olur. Benimki erkek ya kahve tonları düşünüyorum ya beyaz ya mavi sghshs yani karar veremedim işte bende
bsr9696 Esraprm bence sade şık bişe giy tonlarıniz uyumlu olsun hem senin hem çocuğun hem eşinin, mesela krem elbise giy eşine krem Pantalon yeşil gömlek, çocuğa konsept yapmiyorsan yine kahve tonlarında bişey olabilir
Esraprm bsr9696 sade şık bir şey istiyorum bende ne kısa ne çok uzun ne açık ne çok kapalı böyle tam ideal tarzda hem sonrasında da kullanabileceğim bir şey olsun diye ama trendyola bakıyorum ya fiyatlar uçuk ya da çok açık elbiseler var :(
prensesikizler Esraprm https://tyml.gl/a6ae0w3mb8 ben bunu aldım giydim ama benim kizlarin Aralık ayındaydi doğum günü.
bsr9696 Esraprm ben daha geçen hafta journey den 750 liraya aldım bebeğimin mevlidi için son bedendi başka renkleri de vardı ama çok beğenildi mağazasına bakabilirsijiz
Esraprm prensesikizler bu elbisenin mavisi var bende. Hamile çekimi için almıştım ama hiç giymedim kısaltıp da giyebilirim aslında da çok dar o yüzden istemiyorum belki şimdiki halimle daha rahat olurum denemek lazım ahaha
Esraprm Edo_yekta12 bebişim erkek. Ya da oğlumun kıyafetine göre şekilleneceğiz bende karar veremiyorum ahahhaa